Inscape Psychology Practice

Η Ψυχολόγος
Ονομάζομαι Αγγελική Μανώλη και είμαι κλινική ψυχολόγος με θεραπευτική εμπειρία στην Ελλάδα, τη Γαλλία και την Ολλανδία. Απέκτησα το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής μου εμπειρίας δουλεύοντας στο τομέα των εξαρτήσεων αλλά και με περιπτώσεις κατάθλιψης, άγχους, ψυχοσωματικών παθήσεων, ως και με θέματα διαμόρφωσης (σεξουαλικής ή μη) ταυτότητας.

Από το 2013 διευθύνω το ιδιωτικό μου γραφείο « Inscape Psychology Practice», στο Λέιντεν, εστιάζοντας σε ενήλικες, αλλοδαπούς και ομογενείς.

Μεταξύ 2010-2017 συνεργάστηκα με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Κλινικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Λέιντεν, όπου εργάστηκα ως εκπαιδεύτρια/καθηγήτρια. Υπήρξα, επίσης, συν-δημιουργός, εκπαιδευτική υπεύθυνη και επόπτρια του προγραμματος πρακτικής άσκησης των φοιτητών του ίδιου μεταπτυχιακού προγράμματος (2014-2017).

Θέματα
Ενδεικτικά θέματα επί των οποίων εργάζομαι είναι τα ακόλουθα:
 • Θέματα σχέσεων / διαπροσωπικές δυσκολίες / οικειότητα-εγγύτητα
 • Μεταβάσεις ζωής κι αλλαγές
 • Απώλεια και πένθος
 • Κατάθλιψη
 • Φοβίες, άγχος, στρες
 • Τραυματικές/στρεσογόνες εμπειρίες
 • Σωματικά παράπονα που δεν εξηγούνται με ιατρικούς όρους
 • Σώμα / αυτο-εικόνα
 • (Σεξουαλική) ταυτότητα
 • Οργανωτικές δεξιότητες κι αναβλητικότητα
 • Λήψη αποφάσεων
 • Προσωπική εξέλιξη, διατήρηση ψυχολογικής ευεξίας
 • Δημιουργικότητα
 
Παρά την κλινική εμπειρία μου στον τομέα των εξαρτήσεων ΔΕΝ αναλαμβάνω τέτοια θεραπευτικά αιτήματα λόγω της φύσης της ιδιωτικής πρακτικής.

Ακόμα και αν το πρόβλημά σας δεν περιλαμβάνεται στην παραπάνω λίστα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε. Σε περίπτωση που κρίνω ότι η επαγγελματική εμπειρία μου δεν είναι αρκετή θα σας βοηθήσω με μια παραπομπή σε καταλληλότερο συνάδελφο.
Το ιδιωτικο γραφειο- Inscape Psychology Practice
Η ιδιωτικό γραφείο- Inscape Psychology Practice
Προσωπικά, πιστεύω στην ικανότητα του ατόμου να βρίσκει λύσεις στα θέματα που το απασχολούν. Η δική μου επαγγελματική κατάρτιση συντελεί στο να φωτίζονται ή να ενισχύονται αυτές οι ικανότητες. Συχνά μαζί ανακαλύπτουμε κι άλλες λύσεις που βελτιώνουν, επίσης, σημαντικά την ποιότητα ζωής του ατόμου.​​

Σπουδές-εκπαιδεύσεις
Ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρόγραμμα ψυχολογίας) και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου κλινικής ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο του Λέιντεν Ολλανδίας.

Έχω εκπαιδευτεί με βάση τις θεωρητικές αρχές και παρεμβάσεις του Γνωσιακού-Συμπεριφορικού και Γνωσιακού-Αναλυτικού μοντέλου θεραπείας. Λαμβάνω συνεχή εκπαίδευση ως θεραπεύτρια της μεθόδου EMDR και CRM.

Θέλω να ξεκινήσω θεραπεία

Για να ξεκινήσετε θεραπεία μπορείτε να στείλετε email στη διεύθυνση [email protected]   ή [email protected]

Στη συνέχεια, θα υπάρξει ένα τηλεφωνικό ραντεβού (δωρεάν), προκειμένου να συζητήσουμε εν συντομία για το θέμα σας και να λάβω και κάποιες πρακτικές πληροφορίες, εάν κριθεί απαραίτητο. Αυτό το τηλεφωνικό ραντεβού διαρκεί 15-20’. Εάν το θέμα σας είναι σχετικό με τις υπηρεσίες της πρακτικής και τα δύο μέρη συμφωνούν, τότε κατόπιν κανονίζουμε ένα κανονικό ραντεβού στο γραφείο.

Το ραντεβού στο γραφείο διαρκεί 45' (με χρέωση) κι εκεί θα μπορέσουμε να συζητήσουμε εκτενέστερα το θέμα που σας απασχολεί, καθώς και τα περαιτέρω βήματα της θεραπευτικής διαδικασίας. 

Σημαντικές πληροφορίες


Τα δικαιώματα των πελατών και της ψυχολόγου:
Ο πελάτης προστατεύεται από τους κανόνες δεοντολογίας κι απορρήτου, όπως αυτοί ορίζονται από τον σύλλογο ψυχολόγων Ολλανδίας.  Διαβάστε τον Κώδικα Δεοντολογίας.

Η ψυχολόγος είναι υποχρεωμένη, από το νόμο να τηρεί ένα προσωπικό αρχείο του πελάτη, με βάση πάλι τους κανόνες δεοντολογίας και απορρήτου της Ολλανδίας.
Το Inscape Psychology Practice διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει τη συνεδρία και να χρεώσει ολόκληρο το αντίτιμο στις ακόλουθες περιπτώσεις:
 • Επιθετική-βίαιη συμπεριφορά από τον πελάτη
 • Ο πελάτης βρίσκεται υπό την επήρεια ψυχοτρόπων ουσιών ή αλκοόλ​.

Η πολιτική ακύρωσης
Σε περίπτωση ακύρωσης της συνεδρίας, ο πελάτης θα πρέπει να ενημερώσει την ψυχολόγο μόνο μέσω τηλεφώνου ή SMS 24 ώρες πριν από τη συνάντηση. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα χρεωθεί με το συνολικό ποσό της συνεδρίας.


Επιλογές πληρωμής
Η πληρωμή της πρώτης συνεδρίας γίνεται μετρητοίς κατά τη διάρκεια του ραντεβού. Όλες οι μηνιαίες πληρωμές γίνονται μέσω τραπεζικής συναλλαγής.
Ο πελάτης τότε θα πρέπει να εξοφλήσει το συνολικό ποσό εντός 14 ημερών από την ημερομηνία της απόδειξης.


Το Inscape Psychology Practice δε συνεργάζεται με ασφαλιστικές εταιρείες. Ο πελάτης και μόνο καλύπτει τα έξοδα των συνεδριών του. Ωστόσο, οι χρεώσεις είναι πάντα προσιτές, με δεδομένα τόσο το υψηλό επίπεδο κατάρτισής όσο και την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται. 

Vestestraat 5c
2312 ST Leiden

+31 (0)6 55 70 87 22
[email protected]
www.inscapepsychology.com
​57544611
Address


Phone         
Email  
     
Website  
kvk